Ringfoto Foto van Eimeren al 15 jaar uw specialist

Foto:

Voor de oplettende bezoeker van het centrum van Huissen is het geen nieuws meer maar sinds enkele weken staat er een ander logo op de gevel. De overgang naar Ringfoto Europa’s grootste, is geruisloos gegaan maar heeft wel grote gevolgen. Het voordeel dat u als consument ervaart is de ruimere beschikbaarheid van de producten op ons centraal magazijn. 

Met een magazijn waar meer dan 10.000 fotogerelateerde producten liggen is het voor ons makkelijker en goedkoper werken. Dit vertaalt zich naar de consument als, beter op voorraad en goedkoper in de aanschaf.

De specialist

Voor alles wat met foto’s te maken heeft kunt u bij ons terecht. Of het nu een fotorolletje is, ja we hebben ze nog, of een professioneel camerasysteem, we kunnen alles op maat leveren. Fotorolletjes worden ook nog steeds ontwikkeld, 1 keer per week, en afgedrukt op onze eigen machines. Ook voor afdrukken van foto’s van uw digitale camera kunt u bij ons terecht, deze zijn klaar terwijl u wacht. 

Pasfoto’s

Pasfoto’s welke door de gemeente geaccepteerd worden kunt u bij ons laten maken. We maken ze van 0 tot 100 jaar en als dat nodig is komen we zelfs aan huis om ze te maken. Met een acceptatiegarantie en een minimaal aantal overmakers kunnen we gerust zeggen dat we de pasfotospecialist in de gemeente Lingewaard zijn.

Service 

Uiteraard kunt u voor vragen over digitale fotografie en ook de camera’s bij ons terecht. Wij leggen de werking van de camera echt uit, u gaat al fotograferend naar huis zelfs als deze niet bij ons gekocht is. Deze service kost u niets, wij doen dat graag voor u.

Maatwerk 

Wij bieden u een ruim assortiment fotolijsten in hout en aluminium, deze worden in standaard maten geleverd maar ook voor u op maat gemaakt. Ook inlijsten van borduurwerken en dergelijke behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Foto van Eimeren is al 15 jaar de specialist voor al uw fotowerk en alles wat met foto’s te maken heeft. 

Wilt u op de hoogte blijven bezoek dan ook regelmatig onze website www.fotovaneimeren.nl.

Wij zien u graag in onze winkel.

Foto van Eimeren

Langestraat 8

6851 AP  Huissen

www.fotovaneimeren.nl

[email protected]

2013-08-1310-35-02

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop. Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen