Doe mee met De Leukste Straat van Nederland

Ben jij van mening dat je in ‘De leukste straat van Nederland’ woont? Je kunt jouw straat dan aanmelden voor de verkiezing. De winnaar krijgt onder andere een straatbarbecuefeest voor de hele straat.

Iedereen kan zijn straat nog tot 31 augustus aanmelden en stemmen verzamelen. De 36 straten met de meeste stemmen gaan door naar de halve finale. De straten zullen dan tegen elkaar gaan strijden door middel van een ‘streetbattle’.

De 12 straten die de ‘streetbattle’ winnen gaan door naar de finale op zaterdag 21 september. Een straatjury zal gaan bepalen wat de leukste straat van Nederland is.

Diverse partners ondersteunen deze verkiezing en bieden de deelnemende straten een prijzenpakket aan waaronder dus een straatbarbecuefeest.

leukste-straat-3

Jouwstraat.nl heeft met deze verkiezing als doel om te laten zien hoe leuk de straten in Nederland zijn. Vorig jaar viel de hoofdprijs in het Groningse Helwerd!

Klik op de foto hierboven.

Wanneer je jouw straat aanmeldt ontvang je tips & advies om jouw straat te activeren zodat alle buren & straatgenoten op de hoogte zijn! Wil je jouw straat direct helpen, print dan snel jouw promotiemateriaal.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop. Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen