Uitmarkt Lingewaard 2013 

Laat je tijdens De Uitmarkt op zondag 1 september verrassen door het diverse aanbod van culturele- en sportieve activiteiten uit eigen omgeving. Tussen 13:00-18:00 uur kan je op dit gratis festival genieten van uiteenlopende podiumacts waaronder muzikale noten van De Barracudas, Soft Pyramid en Popkoor De Heister aangevuld met spectaculaire demonstraties van Taekwondo en Aikido en spetterende optredens van showdancegroepen Sparkel en Flame. 

Maar liefst veertig vrijwilligersorganisaties, stichtingen en verenigingen uit gemeente Lingewaard presenteren zich vanuit een kraampje op de markt. Er is een luchtkussen voor de jongste bezoekers en SKAR biedt activiteiten aan op hun locatie in De Kinkel en buiten op het Kinkelplein. 

Kunstenaar Cor Melchers daagt je uit om met de kleuren op je pallet te experimenteren in een workshop naïef-expressief schilderen. Ook kan je meedoen aan een introductieworkshop yoga of dammen tegen de (jeugd)leden van VBVI.

De combinatie functionarissen van SWL hebben samen met sportverenigingen een sportief en actief programma opgezet voor kinderen en jongeren; van handbal, badminton, pannavoetbal tot een wedstrijd hooghouden:

Ben jij goed in hooghouden? Win een waarde cheque van Sport2000 Huisman!

Er zijn twee categorieën voor de deelnemers: 6 t/m 12 jaar en 12 t/m 18 jaar. Iedereen mag proberen in maximaal 5 minuten tijd zo vaak mogelijk de bal hoog te houden.  De winnaar ontvangt een beker en een waarde cheque van Sport2000 Huisman uit Huissen t.w.v. maar liefst € 50!

Nieuw dit jaar is de DJ Contest die door LEC georganiseerd zal worden

Jonge dj’s uit de regio krijgen de kans hun beatkunsten te laten horen, de winnaar maakt kans op een unieke prijs! 

Uiteraard is ook de scouting actief en zal De Kinkel haar deuren en terras openen. Ook bij Bistro ’t Klokhuys kan je aanschuiven en op het terrein zijn diverse versnaperingen verkrijgbaar. 

De organisatie van de Uitmarkt is in handen van Stichting Welzijn Lingewaard. SWL werkt hierin nauw samen met stichting TOP, Gemeente Lingewaard, Samenwerkende Horeca Bemmel en Cultureel Centrum de Kinkel. Samen met vele vrijwilligers maken we ook dit jaar de Uitmarkt weer tot een succes.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop. Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen