Oproep nominaties ‘Meer dan Handen Awards’ Lingewaard 2013

Foto:

Welke vrijwilliger, vrijwilligersorganisatie, project, samenwerkingsverband, heeft een bijzondere bijdrage geleverd in één van de categorieën: Passie, Verbinding, Competentie of Innovatie en verdient de Lingewaardse vrijwilligersprijs?

Ken jij vrijwilligers of vrijwilligersorganisaties die zich met hart en ziel inzetten, mensen bij elkaar brengen en vernieuwend bezig zijn, nomineer hen dan voor 7 november voor één van de categorieën van de ‘Meer dan Handen Awards ‘!

Er zijn vier ‘Meer dan Handen Awards’:

  • De ’Award voor Passie’ staat voor  bevlogenheid, drive, betrokkenheid, rots in de branding, betrouwbaarheid en doorzettingsvermogen. 
  • De ‘Award voor Competentie’ staat voor begeleiding, gericht programma of beleid, deskundigheidsbevordering, leerwerkplek, inzicht in resultaten enz.
  • De ‘Award voor Verbinding’ staat voor  ontmoeting, sociale cohesie, buurtcontacten, buurtfeest, integratie, diversiteit, jong&oud, verhalen van mensen naar boven halen, netwerken opzetten. 
  • De ‘Award voor Innovatie’ staat voor  vernieuwing, betrekken van nieuwe doelgroepen, vernieuwing in product, nieuwe methode of aanpak, of (binnen de gemeente) nog niet eerder gedaan.

Om een vrijwilliger, groep vrijwilligers  of een organisatie te nomineren, kun je contact opnemen met het SWL Meldpunt: 088 255 2555 of mailen: [email protected].

De ‘Meer dan Handen Awards’ zullen worden uitgereikt tijdens het Vrijwilligersgala dat plaats zal vinden op 22 november 2013. 

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen