NS past dienstregeling aan vanwege storm

Foto:

Morgen, maandag 28 oktober 2013, rijden we uit voorzorg een aangepaste dienstregeling vanwege een verwachte landelijke zuidwesterstorm. Vooral in het westen en noorden van het land worden zeer zware windstoten verwacht. Door deze aanpassing is er meer ruimte in de dienstregeling om eventuele verstoringen op te vangen.

Wat betekent dit voor u?

De treinen rijden hierdoor op veel trajecten in halfuurdiensten in plaats van kwartierdiensten. Twee in plaats van vier treinen per uur betekent minder kans op opstoppingen. Het kan hierdoor drukker worden, uw reis kan langer duren en op sommige trajecten moet u extra overstappen.

Met name in de spits is het extra druk in de trein. Als u in de gelegenheid bent om buiten de spits te reizen adviseren wij u dit te doen. Ondanks de inzet van de aangepaste dienstregeling kunnen zich nog steeds verstoringen voordoen die hinder veroorzaken.

Ga goed geïnformeerd op reis!

De NS Reisplanner wordt in de avonduren bijgewerkt. Wij adviseren u om later vanavond of morgen kort voor vertrek uw reis te plannen op ns.nl, m.ns.nl of Reisplanner Xtra. Op ns.nl vindt u meer informatie over de aangepaste dienstregeling.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice, bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 0900-2021163 (€0,10 p/m). U kunt uw vraag ook stellen via Twitter @ns_online.

NS

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen