Officiële opening De Minkhof op 30 augustus 2014

Leef- en doe boerderij De Minkhof, Molenwei 57 te Bemmel wordt zaterdag 30 augustus officieel geopend, u bent van harte welkom van 11.00 tot 15.00 uur. Een Lingewaards initiatief met als doel ouderen elkaar te laten ontmoeten in een actieve omgeving. De Minkhof wordt niet gesubsidieerd en draait volledig op vrijwilligers.

De Minkhof is speciaal voor senioren die niet achter de geraniums willen zitten. Op de boerderij is van alles te doen, zoals samen groenten verbouwen, de boerderijdieren verzorgen, werken in de timmerwerkplaats, jam maken en nog veel meer! Dit met het doel elkaar te ontmoeten in een actieve omgeving. En wel zoveel mogelijk buiten, als het weer dat toelaat.

Het soort activiteiten gedurende de dag zijn natuurlijk ook afhankelijk van wat de gasten graag doen. Maar samen koffie/thee drinken en eten past in de vaste structuur; je deelt immers iets met elkaar en dan is er ook altijd wel iets te bespreken.

us6lxzwb2700kn4ylalxbgv4e

Om de kosten enigszins te kunnen dekken wordt € 7,50 voor een verzorgde dag, inclusief drankjes en activiteiten gevraagd. Voor de maaltijd wordt € 5,00 gerekend.

Belangstellenden kunnen kennismaken tijdens de inloopdagen van maandag 25 t/m donderdag 28 augustus.

Vanaf 3 september is De Minkhof iedere woensdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur, met uitbreiding naar meerdere dagen per week.

Meer informatie over De Minkhof vindt u op de website www.minkhof.nl, de Facebookpagina www.facebook.com/deminkhof en Twitter @DeMinkhof.

lu5ofy1dpbhznfaje1ugivea9

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen