Ik blijf vechten tegen kanker!

Foto:

Ik ben Bert Rikken, in Bemmel geboren en woon er ook met mijn gezin. In mei vertelde ik dat mijn echtgenote Ilse ongeneeslijk ziek was. Intussen is zij op 20 juli aan kanker overleden. Op zondag 14 september 2014 vindt het event Swim to Fight Cancer plaats en ik BLIJF VECHTEN.

Daarom ga ik weer hard trainen om het 2 kilometer lange zwemparcours, in Den Bosch, binnen 45 minuten af te leggen. 

Wilt u doneren?

De bedoeling is natuurlijk om voor de stichting Fight cancer zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen om verder te kunnen vechten tegen deze vreselijke ziekte (lees hieronder meer). 

Voor een financiële bijdrage verzoek ik je naar de website www.swimtofightcancer.nl te gaan en mij als deelnemer aan te klikken.

Stichting Fight cancer

Initiatiefnemer van de Swim to Fight Cancer (StFC) is Fight cancer, een stichting die fondsen werft voor kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding. Het doel van de StFC is om zoveel mogelijk geld op te halen voor zogenaamde fellowships. Een fellowship is een persoonlijke beurs voor jonge, talentvolle artsen en onderzoekers, waarvan we verwachten dat ze een belangrijke rol zullen gaan spelen in het kankeronderzoek in Nederland. Lees hier eventueel verder.

1 

Condoleance-bericht van stichting Swim to Fight Cancer

Alvast hartelijk dank voor jouw steun!

Bert Rikken

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen