Boek ‘Wandelend door de kom van Huissen met foto’s  en verhalen’ groot succes

Foto:

Iedereen in Huissen, en ver daar buiten, is het er over eens: het prachtige lees- en kijkboek over het oude Huissen met zijn bewoners en gebouwen is een ongeëvenaard  succes. Niet eerder is een boek in Huissen zo veelvuldig en gretig over de toonbank gegaan. Het boek van Hans Hoen, Hans Maters en Hans Wienk werd op 2 november 2013 op de 12e kunstmanifestatie Lingew’Art in Huissen feestelijk aangeboden aan burgemeester Marianne Schuurmans-Wijdeven van de gemeente Lingewaard.

De eerste druk van het boek was in december 2013 uitverkocht waarna in dezelfde maand een 2de druk verscheen. Ook deze druk vond spoedig zijn weg naar de lezers.
De vraag naar het boek blijft tot vandaag de dag onverminderd groot en dat heeft de schrijvers doen besluiten een 3e herziene druk te laten verschijnen. Drukkerij Kuipers in Huissen, die verantwoordelijk is voor het drukken van het boek, heeft toegezegd dat het boek vanaf 1 september 2014 weer in de winkels zal liggen.
Die winkels zijn: Bruna  en drukkerij Kuipers in de Langestraat, de VVV-winkel in de Vierakkerstraat, Hans 2de hands op de Markt, Coöp Lamers en Kapper Hendriksen op het Zand en Primera op de Brink. Voor de goede orde: de nieuwe oplage is beperkt.
Nieuw boek op komst
De drie ‘Hansen’ zitten ondertussen niet stil en zijn voortvarend aan de slag gegaan met het schrijven van een nieuw boek dat geheel in het teken zal staan van Huissen-Zand en zijn bewoners. Ook dit boek zal honderden unieke foto’s en vele spannende en ontroerende verhalen bevatten van talloze (oud-)bewoners van het Zand. Naar verwachting zal dit boek november 2015 in de winkel liggen.
Foto: Uitreiking van het boek aan burgemeester Marianne Schuurmans-Wijdeven op 2 november 2013
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen