Bent u oud-bestuurslid van Wijkvereniging Zilverkamp?

Foto:

HUISSEN – Wijkvereniging De Zilverkamp is opgericht in 1974 en bestaat dit jaar dus veertig jaar. Het huidige bestuur wil hieraan graag een feestelijk tintje geven. Op zaterdag 30 augustus viert het dit van 16.00 tot 22.00 uur in en om De Zilverzwaan. Naast leuke muziekoptredens is er gelegenheid tot eten en drinken en uiteraard tot het leggen van contacten en ontmoeten, want dat is immers het hoofddoel!

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een presentatie van oude foto’s. Het huidig bestuur ziet hierin ook een geweldige aanleiding voor reünie. “Wij zouden het geweldig vinden als we op deze dag zoveel mogelijk voormalig bestuursleden zouden kunnen ontmoeten. We doen daarom een oproep.

Zouden alle mensen, die ooit in het bestuur van Wijkvereniging de Zilverkamp hebben plaats genomen contact met ons op willen nemen. En zouden alle oud bestuursleden, die dit bericht lezen andere bestuursleden willen informeren over deze dag. Op de oude statuten staat vermeld wie tijdens de oprichting bij de notaris zijn verschenen. Wat zou het geweldig zijn als we zelfs de oprichters zouden vinden!

Tevens zouden we graag nog wat oude foto’s toevoegen aan onze presentatie. Op www.zilverkamp.nl vindt u alle benodigde gegevens.”

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen