Zondag 31 augustus Rabo-Wielerronde in centrum Bemmel

Foto:

Op zondag 31 augustus zal T.W.C. ‘t Verzetje wederom een groots sportief evenement organiseren op het parcours rondom het historische centrum van Bemmel. Er zullen wedstrijden worden georganiseerd voor diverse nationale KNWU licentieklassen, niet licentiehouders en een dikke bandenrace. In alle categorieën zullen diverse regionaal bekende renners vertegenwoordigd zijn

Het programma
12.00 uur: Rabobank Dikke Bandenrace
6-8 jaar 1 ronde
9-10 jaar 2 rondes
11-12 jaar 3 rondes
12.30 uur: Combinatiewedstrijd Amateur vrouw/Junioren vrouw/Nieuwelingen vrouw
Deze wedstrijd gaat over 40 km.
13.45 uur: Sportklasse man 50 km
15.15 uur: Amateurs man 60 km
16.45 uur: Prominenten/niet-licentiehouders 30km
De categorie prominenten/niet-licentiehouders 
Dat houdt in dat iedere wielrenner in de regio die geen KNWU licentie heeft maar die het leuk vindt om een keer in wedstrijdverband op een afgesloten en beveiligd parcours te fietsen kan deelnemen. Neem je vrienden en trainingsmaten mee en ga de strijd aan om de prijzen! Kosten: € 5,- p/p, valhelm verplicht.
Oproep aan de jeugd!

Wil jij op je gewone fiets, mountain- of citybike racen in een echte wedstrijd zoals de wielrenners op TV? Tijdens de Rabobank Dikke Bandenrace kunnen kinderen tussen de 6 en 12 jaar die geen wielrennerlicentie of basislidmaatschap bij de KNWU hebben dit beleven. De winnaars van deze race mogen naar de Finale Dag, waarbij ook renners van het Rabobank Liv Giant Team of het Rabobank Development Team aanwezig zijn. 
Deelnemers rijden op eigen fietsen met een minimale banddikte van 28 millimeter. Fietsen met versnellingen zijn toegestaan. Racefietsen echter niet. De race voldoet aan de eisen van de KNWU. Alles wordt dan ook perfect geregeld. Het dragen van een wielerhelm verplicht. Mocht je die niet hebben dan zijn die gratis bij de organisatie te leen. Jeugdtrainers en begeleiders van de wielervereniging zorgen ervoor dat alles goed verloopt. 
Meedoen?
Op de dag zelf is inschrijven nog mogelijk vanaf 11.30 uur in café ’t Hertenkamp aan het parcours, Dorpsstraat 57. Kijk voor meer informatie op www.twctverzetje.nl of www.facebook.com/rabobankwielerrondevanbemmel. 
Kom kijken! Het belooft een gezellige sportieve middag te worden in samenwerking met de lokale horeca!
Met vriendelijke groet,

Organisatie comité Rabo Wielerronde van Bemmel – T.W.C. ’t Verzetje

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen