Une belle histoire de stupéfaction

Foto:

Mijn lichaam spreekt boekdelen accentloos in 88 talen en vergeeft mijn tong vallend in dialect zoekend naar een houding van alle toonaarden ontbloot, sprekend de waarheid gelijkend als een eenzame zomergast in het winterpaleis, zich roert in het rijk van contrasten waar blinden in het licht  en zieners in het duister tasten.

’t Is klote: kerk naar de gallemiezen, democratie dood, maar we leven. Als domheid strafbaar zou zijn, dan zat meer dan de helft van de raadsleden en een paar ons aan wethouders nu achter slot en grendel.

Een taakstraf zou te mild zijn, maar de reclassering kan ze terugsturen naar de schoolbanken om ze te leren rekenen: maak nu eindelijk die lagere school eens af! 

Wat bijlessen psychologie zou ook fijn zijn, want ze weten zelf niet welk spelletje ze spelen of er met hen gespeeld wordt. VVD herkent geen ondernemerschap Lokaal Behang Lingewaard kampioen domme vragen stellen, LingewaardNu achteruitboeren is ook boeren en CDA gelooft niet meer in de kerk.

Deze partijen met hun wethouders beginnen hun  boetedoening met drie weken voorarrest in de grote zaal van de Kinkel, waar ze zonder airco en verwarming zonder pauzes rekenles krijgen, tot ze wensten, dat ze in de kerk zaten.

Groen Links, SP, D’66, PvdA, B06-L2000: als verstand met geld beloond werd, zouden jullie allemaal miljonair zijn. Bedankt voor jullie wijsheid.

Met bemoedigende groet Jan 

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen