Cabaret bij TOP: Yora Rienstra drukt haar snor!

BEMMEL – Yora Rienstra speelt zaterdag 10 januari bij TOP haar derde avondvullende theatervoorstelling! Droogkomische liedjes, ijzersterke mimiek, oorspronkelijke gedachtespinsels en natuurlijk dat elastieken lijf!

Met een klein kindje thuis en een echtgenote die te kampen heeft met hormonale schommelingen heeft Yora inmiddels behoorlijk wat begrip gekregen voor de man die richting de keuken roept: ‘Ben even sigaretten halen!’ en vervolgens niet meer terugkomt. Maar ja, ze rookt niet.

In Drukt haar snor begeeft Yora zich in een gebied dat nog niet in kaart is gebracht. Waar geen reisgids van bestaat. Met rake typeringen en scherpe observaties neemt ze zichzelf en haar nieuwe omgeving onder de loep. Soms pijnlijk, maar tegelijkertijd hilarisch.

Yora Rienstra won in 2009 de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunstfestival. Ze ging met zowel de jury- als de publieksprijs aan de haal.

In 2012 speelde Yora bij DWDD Jeannet van boer Aad ( uit Boer zoekt vrouw). Ze was te zien in tv-programma’s als De Slimste Mens, Toren C, De Dino Show en Divorce en is bekend van de Rabobank-reclames. Elke zondagavond is ze op Radio 2 te horen in haar eigen radioprogramma Ha! Die Yora.

Haar eerste twee voorstellingen werden lovend ontvangen. De Volkskrant noemt haar ‘Een comédienne met diepgang’, Trouw roemt haar ‘mooie mix van types, liedjes en persoonlijke verhalen,’ en Het Parool besluit: ’Yora Rienstra laat de satire achter zich. Hoop, angst en ontroering vechten om voorrang.

Aanvang show : 20.30 uur

Foyer open : 20.00 uur

Kaarten à  € 15,00 bij Boekhandel Polman en Arends Optiek, of aan de kassa .

Reserveren via www.topbemmel.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen