Pronkzitting Kraonige Zwaone

Foto: Kraonige Zwaone 2014

HUISSEN – Op 31 januari staat Huissen weer in het teken van De Pronkzitting van SHCG De Kraonige Zwaone. Zoals gebruikelijk zal sporthal De Brink weer het toneel zijn van één van de hoogtepunten van het Huissens carnaval.

Ook dit jaar zal zang, dans en met name de ‘buut’ weer centraal staan. “Wilt u de Pronkzitting bijwonen, dan kunt u eenvoudig via de webshop op de site van De Kraonige Zwaone: www.dekraonigezwaone.nl, kaarten bestellen.”

Vriendenkaart

“Via de webshop kunt u ook in het bezit komen van een Vriendenkaart. Deze kaart geeft u niet alleen toegang tot de Pronkzitting, maar ook toegang voor alle andere carnavalsavonden die De Kraonige Zwaone organiseert. Tevens ondersteunt u als vriend alle activiteiten die De Kraonige naast haar zittingen organiseert. Hierbij moet u denken aan de Kindermiddag, Boel op Stelten (voorheen Zorgenkinderenmiddag), de optocht en allerlei culturele initiatieven die het Huissens carnaval zo bijzonder maken. Daarnaast wordt u als vriend, tijdens een speciale Vriendenmiddag onderscheiden met de Vriendenorde.”

De Kraonige Zwaone

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen