Geintrappers gaan pronken!!!

Foto: De Geintrappers

BEMMEL – Op zaterdagavond 24 januari houdt CV de Geintrappers hun jaarlijkse pronkzitting. Namens de dorpsprins “Prins Thijs de luidruchtige” en zijn Prinses Loes worden carnavalsliefhebbers uitgenodigd.

In café/zaal de Roskam in Bemmel is er om 20.11 uur een daverende pronkzitting van “De Geintrappers”Het belooft weer een spectaculaire avond te worden. Een avond die zijn weerga niet kent; zang, dans, muziek, ’n buut en nog veel meer.

Dansgarde’s de Kinkeltjes, minioren, junioren en senioren gaan pronken met hun ingestudeerde gardedansen en  showdans . De buut deze avond zal traditie getrouw door ” ’t is Gruun en Blief Gruun”  worden gegeven, waar ook misschien u wel op de hak genomen zult worden!.” Als gastoptredens hebben wij entertainer Nico Reijnen, The Tramps uut Huissen en zangeres Diana Honig. Tijdens de after-party kunt u genieten van zanger/ entertainer Gerry Honig.

De Geintrappers pronken in café/zaal de Roskam aan de dorpsstraat in Bemmel, de deuren zullen om 19:30 uur open gaan. Reserveren is niet mogelijk dus wees op tijd voor een mooie plaats in de zaal. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website www.degeintrappers.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen