SWL Buurtsportcoach stimuleert participatie op en rond de sportvereniging

Foto: Ellen Koelewijn – Expressionelle fotografie

LINGEWAARD – In een samenleving is het van belang dat ieder individu mee kan doen en zijn steentje bijdraagt. Voor de ene persoon is dit lastiger dan de ander. Denk bijvoorbeeld aan mensen met een beperking, mensen met afstand tot de arbeidsmarkt of mensen die dreigen in een sociaal isolement te vallen. Voor deze mensen is het belangrijk dat ze betrokken blijven in die samenleving.

Een sportvereniging is bij uitstek geschikt om werkervaring op te doen, sociale contacten op te doen en betrokken te blijven.

Daar tegenover staat dat sportverenigingen wel wat extra handjes kunnen gebruiken. Ook voor stagiaires is een sportvereniging een uitstekende leerschool. Er is van alles te doen op ieder niveau, denk aan onderhoud van het sportpark, wassen van kleding en het draaien van bardiensten. Maar ook het opstellen van een beleidsplan of het bijhouden van de financiën behoort tot de mogelijkheden.

Heeft jouw sportvereniging behoefte aan extra handjes op welke manier dan ook? Of zou jij graag willen werken of een opdracht willen uitvoeren op een sportvereniging? Neem dan contact op met SWL Buurtsport coach Nick van der Ham [email protected] of bel:  06-83678991. Hij brengt graag de vraag en het aanbod bij elkaar!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen