Herenzitting Gendt in een nieuw jasje

Foto: De Gentenarren

GENDT – “Een nieuw jasje”, zult u zeggen? Ja, want op zondag 22 november wordt de dertiende herenzitting in Gendt gehouden in de totaal gerenoveerde Providentia.

“Noodgedwongen hebben we vorig jaar over moeten slaan in verband met de geplande verbouwing van dit imposante pand in de Dorpstraat in Gendt, de thuisbasis van de Herenzitting! De verbouwing, die nu in volle gang is, zal passen in het beeld van de Herenzitting. Een pand met allure. Dit jaar zal de bezoeker tijdens de Herenzitting weer een keur aan artiesten voorgeschoteld worden. Zoals gebruikelijk staan lach, dans en zang centraal.

De herenzitting Gendt is een herenzitting met een knipoog, maar van de bezoekers wordt wel verwacht dat ze komen in een net pak, het liefst in een smoking. Elk jaar staat er ook een motto centraal. Een motto waaromheen de artiesten zullen acteren. Dit jaar zal dat zijn ‘Hoe lang houdt u het vol?’, doelend op het geweldige programma wat voorgeschoteld zal worden.

Voor nadere info en bestellen van kaarten kan men contact opnemen met Han Derksen (06 51343807) of Theo Aaldering (06 51765437).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen