Programma Bemmel on the Beach

BEMMEL – Ook dit jaar zal Rugby Club Betuwe samen met de Samenwerkende Horeca Bemmel het evenement Bemmel on the Beach organiseren. Op het Kinkelplein in Bemmel wordt tijdens het Pinksterweekend (22 – 24 mei) op een zandstrand van 60 x 30 meter (aangelegd door sponsor Milieuservice Heijting) een veelzijdig programma gepresenteerd.

Vrijdag 22 mei van 09.00 – 17.00 uur: Rugbytraining voor de basisscholen uit Lingewaard. Alle scholen zijn aangeschreven en ook dit jaar zit het programma al bijna helemaal vol. Tijdens de trainingen kunnen zowel leerlingen als leraren op het zand op een speelse manier kennis maken met deze prachtige sport.

Aansluitend zal er vanaf 19.00 uur een rugbytoernooi georganiseerd worden voor teams bestaande uit 4 rugbyers in combinatie met 5 niet rugby spelende teamleden. In de weken voorafgaand aan het toernooi worden diverse trainingen georganiseerd om de niet rugbyende teamleden vast wat regels bij te brengen. Wil je ook meedoen? Stuur dan een mail naar [email protected].

Zaterdag 23 mei begint met een rugbytoernooi voor de jeugd en aansluitend zal het welbekende Beachvolleybaltoernooi worden georganiseerd, waarbij wordt gestreden om de Heijting – Bokaal. Er hebben zich inmiddels alweer 16 teams ingeschreven en er is nu dan ook nog maar plaats voor 4 extra teams, dus wil je nog mee doen, stuur dan snel een mailtje. Na afloop van het volleybal zal er een feestavond georganiseerd worden door SHB, waar onder het genot van een drankje lekker gefeest kan worden.

Zondag 24 mei is de spectaculaire afsluiting van het weekend met het Beachrugbytoernooi voor de senioren. Er wordt vanaf ca. 13.00 uur door teams uit het hele land gestreden worden op het Kinkelplein. Ook de kampioen van vorig jaar zal weer aanwezig zijn: Body&Fit Randuba2. Een team dat zelfs tijdens het internationale toernooi op Ameland al 2 jaar op rij de finale weet te halen.

Alle dagen is er rondom het veld een terras ingericht door de Samenwerkende Horeca Bemmel en bent u van harte welkom om onder het genot van een drankje te komen kijken naar dit fantastische evenement.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen