Dikke wolken deren disco Back to the Music niet

Foto: Foto van Eimeren

HUISSEN – Ja, het was het op een gegeven moment buiig. En er vielen enkele regendruppels. Maar de echte diehards bleven en bleven genieten van de live muziek van de bands tijdens Back to the Music. Want na zon kwam zonnneschijn en zat het lekkere venijn toch in de staart. En ook de koopzondag was groovy!

Want aan het einde was het verbroederende effect volledig zichtbaar bij de diverse horecazaken die Back to the Music organiseren. Met dit jaar als thema Disco & 70’s. De bands die speelden dus vooral de muziek en die stijl. En omdat het, voor het eerst in de geschiedenis van Back to the Music, koopzondag was deelden de winkels ook heerlijk in de feestvreugde mee.

Met aangeklede etalages vormden zij een twee-eenheid met de horeca die met live muziek en dj’s hun beste beentje voorzetten. Plus de mobiele cateraars (Drive ’n shake, Festishakes. Proef de Verandering) maakte het een event om niet snel te vergeten.  De duizenden bezoekers die Huissen aandeden kiezen volgend jaar weer voor Huissen, Back to the Music c.q. Koopzondag!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen