Uitnodiging informatieavond eerste communie 2016

Foto: Publiek Domein

LINGEWAARD – Alle ouders/verzorgers die er over denken hun kind mee te laten doen aan de voorbereiding op het ontvangen van de Eerste Communie in 2016 en andere belangstellenden worden uitgenodigd voor de informatieavond op dinsdagavond 6 oktober in het Kulturhus in Angeren.

Vanaf 19.45 uur staan koffie en thee voor u klaar. Begonnen wordt om 20.00 uur. Op deze avond krijgen ouders/verzorgers uitleg over de gang van zaken tijdens het voorbereidingstraject en wat daar bij komt kijken. Uiteraard ligt ook het project zelf ter inzage en is er gelegenheid om vragen te stellen.

In 2016 zal de Eerste Communie gevierd worden op twee locaties: in de O.L. Vrouw Tenhemelopneming in Huissen en in de O.L. Vrouw van Zeven Smarten in Haalderen. De data waarop in 2016 de Eerste Communie zal plaatsvinden zijn: zondag 10 april 2016 in Huissen, en zondag 17 april 2016 in Haalderen. Beide vieringen worden feestelijk opgeluisterd door kinderkoor Spetters, onder leiding van dirigent Eugène Ceulemans.

Sluitingsdatum inschrijving

Belangrijk voor u om te weten is dat na 23 oktober is aanmelding en inschrijving niet meer mogelijk is. Begin september 2015 is een inschrijfformulier beschikbaar via het secretariaat van parochie De Levensbron: e-mail: [email protected], 0481 451371 (keuze 1).

Het formulier is daar op te vragen of te downloaden van de website: www.parochiedelevensbron,nl. Via het parochieblad de 7sprong en de website wordt u op de hoogte gehouden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen