Een orkaan in Lingewaard gemaakt door jou!

Foto: Lingewaard Nieuws

Hallo, ik ben Stefan Franken en vanaf vandaag ga ik met Lingewaard.nieuws.nl het nieuws rondbrengen. Het nieuws over en voor jou uit Lingewaard en omgeving.

Graag wil ik eerst Marc de Man bedanken. Marc heeft enorm veel werk gedaan aan de vorige editie van Lingewaard.nieuws.nl. Daarmee heeft Marc een hoge standaard gezet en mij een mooie uitdaging gegeven om zijn inspanning te overtreffen. Maar die uitdaging ga ik graag aan om jouw verhaal te vertellen.

Jij speelt een rol in het nieuws

Het gaat om het nieuws in Lingewaard dat jou bezighoudt. Nieuws waar jij een rol in speelt. Denk aan:

Je buren die activiteiten willen opstarten in jouw wijk
Over jou rug genomen besluiten in de gemeenteraad
Umdracht en andere Lingewaardse cultuur waar jij van wilt genieten

 

Ben je vrolijk of verdrietig?

Omdat het nieuws er voor jou is, hoor ik ook graag van jou. Het gaat niet alleen om wat er gebeurd is, maar ook wat dat gaat betekenen. Daar speel jij een belangrijke rol in. Wat doet het nieuws met je, maakt het je vrolijk of juist verdrietig? En dan, hoe pak jij je verantwoordelijkheid op. Want je woont in Lingewaard en je wilt immers graag mee doen zoveel als je kan.

Twijfel er niet aan of je dat wel kunt, want je hebt altijd invloed op de mensen om je heen. Vaak zonder dat je het weet. Ik denk graag aan het verhaal van mijn oudste zuster die vertelde over een vlinder op een mooie zomerse dag. Die vlinder beweegt zijn vleugels en verplaatst daarbij een klein beetje lucht. Dat kleine beetje heeft invloed op alles om die vlinder heen en kan zelfs uitgroeien tot een geweldige orkaan ergens op onze wereld. En zoveel invloed heeft dus ieder mens, dus jij ook.

Graag neem ik jou mee op mijn bezorgtocht door Lingewaard. Ik leer graag van je en ga graag met je in gesprek over alles wat er in Lingewaard gaande is en best wel wat meer aandacht mag krijgen. Deel je mening op de website, Facebook, Twitter en de rest van de sociale media.

Vertel het aan mij wanneer jij een orkaan veroorzaakt

Dat gezicht op de foto boven dit artikel is van mij. Hoewel ik best tevreden ben over mijn uiterlijk ruil ik het graag in voor een mooie foto waarin jij laat zien wat er in jouw omgeving gebeurt.

Jouw mening doet ertoe en denk eraan, jij kunt een orkaan veroorzaken! Laat het mij weten in een commentaar, en ik vertel er graag over aan anderen over!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen