Repaircafés Bemmel, Angeren en Haalderen weer van start vanaf 12 maart

Foto: SWL

Omdat de Coronamaatregelen zijn versoepeld mogen de Repaircafés weer starten. Dat betekent dus ook dat in navolging van de Repaircafé in Huissen ook de Repaircafés van Bemmel, Angeren en Haalderen weer gaan starten.

Bij het Repaircafé kun je terecht om defecte huishoudelijke spullen te repareren.

Wat kan je brengen?

Of het nu gaat om jouw stofzuiger, koffiezetapparaat, Senseo, een gebroken kopje, wekker, noem maar op…
Ook wanneer je een scheurtje in jouw favoriete kledingstuk heeft kun je bij het Repaircafé terecht. Alles wat draagbaar is kun je meebrengen. Wel vragen de klusmannen jou om het meegebrachte vooraf schoon te maken, dus zakken uit de stofzuiger, coffeepads/bonen uit het apparaat enz.

Kop koffie of thee

De klusmannen zullen zich er over buigen en het proberen te repareren. Dat lukt bij negen van de tien reparaties. Tijdens dat de klussers jouw spullen proberen te repareren kun je genieten van een kop koffie of thee. De reparaties zijn gratis. Je betaalt alleen de gebruikte onderdelen. Je mag natuurlijk altijd een vrijwillige bijdrage in de pot doen, daarvan kopen wij dan weer gereedschap en andere materialen.

Locaties

Het Repaircafé Bemmel start zaterdag 12 maart van 14.00 – 16.00 uur in het kantoor van SWL, Cuperstraat 9 in Bemmel.
In Angeren is het op dinsdagmiddag 15 maart van 13.30 – 15.30 uur in Dorpshuis van Angeren, Emmastraat 23 in Angeren.
Het Repaircafé Haalderen is weer op woensdagavond 16 maart van 19.00 – 21.00 uur in Dorpshuis de Tichel, Kolkweg 5a in Haalderen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen