Goede doelen 2014 bekend voor Stichting Tikkieerbij!

Foto:

Onlangs heeft het bestuur van Stichting Tikkieerbij uit de grote schare van aanmeldingen de goede doelen voor 2014 vastgesteld. In 2014 zullen alle acties en activiteiten in het teken staan van Stichting Alzheimer, Stichting Make a Memory en Aqua Novio 94 Nijmegen.

De activiteiten zullen dit jaar o.a. weer bestaan uit een bingo avond en een geweldige spinning marathon.

Net als afgelopen jaar hopen wij weer op enthousiaste medewerking van alle vrijwilligers, donateurs en sponsoren zodat wij volgend jaar ook deze goede doelen blij kunnen verrassen met een bijdrage in hun onderzoek en bijdrage aan de samenleving om mensen een kans op een toekomst te blijven geven. Net zoals wij dat afgelopen jaar hebben kunnen doen voor o.a. het Ronald McDonald Huis Arnhem zoals op de foto is te zien.

Binnenkort zullen wij meer informatie verstrekken over deze goede doelen, onze activiteiten en acties. Bent u nu reeds geïnteresseerd? Neem een kijkje op onze website en volg ons via de sociale media op facebook en twitter.

Wilt u op de hoogte blijven van Tikkieerbij? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief op www.tikkieerbij.nl en zodra er nieuws is, krijgt u dit toegezonden.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen