Jongens Gemini en Kidang als één team nieuwe seizoen in

Foto:

In volleyballend Nederland zijn er steeds minder tienerjongens die kiezen voor de volleybalsport. Ook onze regio merkt dat. Volleybalvereniging Gemini (Elst) en Kidang (Bemmel) willen hun jongens een goed aanbod doen en besloten daarom samen te werken. De samenwerking richt zicht in eerste instantie op de jongens jeugdlijn. Concreet betekent dit dat er samen getraind en competitie gespeeld wordt.

In mei is er voor het eerst samen getraind. De eerste ervaringen zijn positief. De jongens kunnen weer met leeftijdsgenoten spelen en hebben daardoor meer uitdaging. De trainingen en wedstrijden worden verdeeld over de locaties Bemmel en Elst.

Met de nu opgestarte samenwerking zal het naar verwachting ook in de toekomst lukken om voldoende jongens bij elkaar te brengen voor één of meerdere competitieteams. Op deze manier wordt teleurstelling voorkomen bij jonge volleyballers die ook graag in competitieverband willen spelen.


“Ben jij tussen de veertien en zeventien jaar, woon je in de omgeving van Elst-Bemmel, en wil je graag volleyballen? Neem dan vooral contact op met Gemini en/of Kidang.” Meer informatie ende contactgegevens staan op www.gemini-elst.nl of www.kidang.nl.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen