Inschrijven spinning marathon Stichting Tikkieerbij!

Foto:

BEMMEL – Zondag 23 november houdt Tikkieerbij voor de 8e maal haar jaarlijkse spinningmarathon. Onder het motto: Met gezonde spieren kun je meer dan alleen sporten, wordt er weer hard getrapt om geld in te zamelen voor een aantal goede doelen.  Het evenement start om 10.00 uur en eindigt om ca. 16.00 uur met een gezellige afterparty met een artiest!

e inschrijving is nog steeds open zodat u nog makkelijk een uurtje kunt komen fietsen. Het leukste om je met je hele gezin, fietsploeg, kaartploeg of anderszins een dagje in te zetten voor het goede doel.
Met een team- of bedrijfsfiets spin je zes uur lang waarbij ieder uur een ander teamlid kan fietsen. Er zijn ook nog individuele uren beschikbaar. Kijk daarvoor op onze website www.tikkieerbij.nl
De spinning marathon vindt plaats in De Schaapskooi, Sportlaan 3 te Bemmel, zaal open vanaf 09.00 uur. Start om 10.00 uur.
Kunt u of wilt u niet fietsen, ook voor het publiek is het een spektakel om te zien. Om 12.00 uur en om 15.00 hebben we nog een extra showoptreden van de Palestra Crazybusters. Dit mag u eigenlijk niet missen evenals de afterparty!
Wij begroeten u graag de 23e!
Stichting Tikkieerbij

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen