Start peutergym Doornenburg op 6 maart: er is nog plaats

Foto: S.V.Olympia

Op zaterdag 6 maart start S.V. Olympia met peutergym voor de leeftijd van twee jaar tot vier jaar.  De lessen hebben verschillende activiteiten van ontspanning tot inspanning met als doel om kinderen te stimuleren om te bewegen en samen plezier te maken.

In de tweede groep (van 10.00 tot 10.45) is er nog plek.

Gymzaal gesloten

De bedoeling is om peutergym plaats te laten vinden in de gymzaal naast basisschool De Doornick, maar door de verscherpte regels rond corona is de gymzaal gesloten. Als het weer het toelaat, starten we daarom op een nader te bepalen plek buiten. Houd de website, Instagram en/of Facebook goed in de gaten.
SV Olympia werkt met thema’s. Als afsluiting van elk thema mag een ouder meedoen tijdens de laatste les.

De docenten

De lessen zullen gegeven worden door Merel van Hilten en Corine te Boekhorst. Merel van Hilten is zeventien jaar oud. Al vanaf jongs af aan heeft ze veel op kinderen gepast (voornamelijk peuters) en dat vindt ze een van de leukste dingen om te doen. Op zaterdag is ze te vinden bij S.V. Olympia om gymles te geven voor kinderen die vier jaar en ouder zijn.

Corine te Boekhorst is vijfentwintig jaar oud. Ze werkt al vier jaar als pedagogisch medewerker met een groep van kinderen in de leeftijd van twee tot vier jaar. Onlangs heeft ze haar diploma behaald als kids instructeur.

Opgeven:

Beiden hebben er heel veel zin in en hopen jullie snel te zien. Mocht je enthousiast zijn, geef je kind hier opgeven. De eerste drie lessen zijn gratis en daarna betaal je €4.50 per keer door middel van een strippenkaart die je bij hun afneemt.
Peutergym wordt een keer per twee weken op zaterdagochtend gegeven en duurt 45 minuten. Er is plaats voor minimaal vier tot maximaal tien kinderen. Mocht het maximum van tien kinderen zijn bereikt, dan zullen ze starten met meerdere groepen. Voor meer informatie, klik hier.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen