Hardlopen voor beginners bij b.o.d. de Sprinters

Foto: Pixabay

Hardlopen is de ultieme vrijheid. Je ademt de buitenlucht, je loopt waar je wilt en hoe lang je wilt.

Wil jij graag beginnen met hardlopen, onder deskundige begeleiding, en in een groep? Kom naar b.o.d. de Sprinters in Bemmel.

Informatieavond

Vanaf maandag 5 september start b.o.d. de Sprinters weer met een hardloopgroep voor beginners. Op dinsdag 30 augustus om 19.30 uur is er een informatieavond in het clubhuis op sportpark De Heister, Drieske 7 in Bemmel.
Tijdens de informatieavond maak je kennis met de trainers, en krijgt je informatie over de trainingsaanpak. Ook is er aandacht voor goede loopkleding en schoeisel, zodat je daarna ook de juiste aankopen kunt doen.

Niet op informatieavond?

Kun je niet naar de informatieavond komen? Dan kun je op de trainingsavonden bij een van de trainers terecht vanaf 19.10 uur. Je kunt ook bellen of mailen met Michael Smoorenburg 06 19694511/[email protected]. Lees alles over deze vereniging op www.boddesprinters.nl.

Trainingenhardlopen

Vanaf 5 september worden de trainingen op de maandag- en woensdagavond vanaf 19.30 uur gegeven. De trainingen vinden zowel op de openbare weg  als op de atletiekbaan plaats. Wij werken toe naar het aaneengesloten kunnen lopen van 5 km in november en een (vrijwillige) deelname aan de Pietenloop op zondag 27 november. We houden bij de invulling van de trainingen rekening met eventuele coronarichtlijnen die op dat moment gelden.

Aantrekkelijk geprijsd

Je gebruikt de maand september om het hardlopen uit te proberen. Daarna kun je lid worden. De kosten hiervoor bedragen €32,00 per kwartaal. Daarbij komt €15,00 inschrijfgeld (inclusief hesje en lampje).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen