Hardlopend de binnenstad van Arnhem ontdekken

Foto: KLM Urban Trails

De inschrijvingen voor de KLM Urban Trails in het najaar zijn geopend. Bij een KLM Urban Trail ontdekken deelnemers de mooiste steden van Nederland op een unieke en sportieve manier.

De KLM Urban Trail Arnhem is op zondag 20 november.

Arnhem

Zondag 20 november is het tijd voor de vierde editie van de  Deze historische hoofdstad van Gelderland heeft een rijke en bewogen geschiedenis. De routes lopen dwars door het centrum en gaan onder andere door monumentale panden als de Koepelgevangenis en andere kenmerkende gebouwen.

KLM Urban Trail Series

Deze unieke fun runs van ongeveer 5 en 10 kilometer gaan niet alleen langs, maar ook dwars door bijzondere locaties in de binnensteden van Arnhem, Rotterdam, Delft of Haarlem. In het najaar van 2022 staan er zeven KLM Urban Trails op de kalender. Naast de eerder genoemde evenementen zijn er ook KLM Urban Trails in Den Bosch (11 september), Leeuwarden (25 september) en Eindhoven (11 december).
Onderweg is er voldoende tijd om te genieten van de locaties en om gave foto’s te maken. Het is geen wedstrijd met tijdswaarneming. Dat maakt het geschikt voor heel veel doelgroepen.”
“Dat is het gave aan dit concept. Waar de lopers precies doorheen komen? Dat kan van alles zijn. Musea, bioscopen, fabrieken. Je kunt het zo gek niet bedenken of we gaan er doorheen,” zegt Dagmar van Stiphout van organisator Golazo.
Kijk op www.klmurbantrailseries.nl voor meer informatie over alle KLM Urban Trails.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen