Annemieke Weerspiegelcoaching: Van buiten naar binnen

Foto: Annemieke Weerspiegelcoaching

Blog – Annemieke Weerspiegel Coaching uit Huissen nodigt je uit om in een veilige en liefdevolle omgeving in de spiegel te kijken en te delen waar je ondersteuning kunt gebruiken. Dit doet ze met healing en zielscoaching om samen de weg van buiten naar binnen te gaan.

Partnercontent

Jarenlang heb ik gedacht dat de kwaliteit van mijn leven beter zou zijn:

● Als de mensen om me heen me maar zouden begrijpen
● Als ik gezien zou worden om wie ik werkelijk ben
● Als mijn jeugd anders was geweest
● Als de omstandigheden maar anders waren
● Als ik bepaalde ervaringen in het leven niet mee had hoeven maken
● Als als als

Allerlei redenen en oorzaken buiten mezelf die ervoor zorgden dat ik me voelde zoals ik me voelde – alleen, onbegrepen, niet gezien, niet erkend, geblokkeerd.

Het heeft me heel wat jaren gekost om anders te durven kijken en voelen, en mezelf de vragen te stellen: in hoeverre begrijp ik mezelf, zie ik mezelf, erken ik mezelf, vertrouw ik mezelf, en het allerbelangrijkste in hoeverre houd ik van mijn volledige zelf met al zijn/haar mooie en minder mooie kanten met al het donker en licht in me.

Inzicht in jezelf

Ik heb geleerd dat de manier waarop we over onszelf en ons leven denken, bepaalt hoe we ons voelen. Hoe meer inzicht we in onszelf krijgen, hoe meer (be)grip we krijgen. Wat wil het leven me leren, welke uitdaging zit er in deze ervaring en welke overtuiging over mezelf zal ik onder ogen moeten zien.

Het leven is een wonderlijke reis, een voortdurend transformatieproces, met als hoogste doel weer thuiskomen bij jezelf. Dit vraagt om moed en eerlijkheid om onze ervaringen, onze valkuilen, onze angsten en onszelf opnieuw te belichten.

Sinds januari 2019 heb ik mijn eigen praktijk, Annemieke Weerspiegel Coaching. In een veilige en liefdevolle omgeving, nodig ik je uit om in de spiegel te kijken en met me te delen waar je ondersteuning kunt gebruiken. Dit doe ik met healing en zielscoaching om samen de weg van buiten naar binnen te gaan.

Heldervoelend

Ik ben heldervoelend, helderziend en helderwetend – en ben in staat om met mijn open hart naar jou te luisteren. Mijn missie is dat jij je gezien en gehoord voelt – door mij, maar vooral weer door jezelf. Ik word er heel gelukkig van als ik jou mag ondersteunen naar een leven vanuit jouw werkelijke verlangens en behoeften, waarin je kiest voor jezelf, zorgt voor jezelf en jouw levensvreugde & licht durft te laten schijnen.

Ik geloof erin dat ieder mens in de kern hetzelfde is en van dezelfde oorsprong. Wij zijn geboren lichtwezens vol liefde en vol compassie. Door onze ervaringen in dit leven (al vanaf onze geboorte) kunnen er blokkades ontstaan in ons energiesysteem. Ook kunnen er blokkades ontstaan in onze gedachten, waardoor we kunnen vastlopen in onze overtuigingen over onszelf. We hebben ons geïdentificeerd met de ervaringen die we hebben opgedaan in het leven. We voelen ons slecht omdat we als kind slecht zijn behandeld, we voelen ons incompetent omdat het ons niet lukt om een fijne partner, baan of relatie te krijgen.

Healing

Als healer maak ik contact met jouw energie en breng ik je opnieuw in contact met jouw zelfgenezend vermogen. Het uitgangspunt van een healing is het uitnodigen & stimuleren van dit zelfgenezend vermogen, zowel fysiek, emotioneel als mentaal – zodat je energie weer gaat stromen. Ik help je daar graag bij.

Zielscoaching

In een veilige omgeving, bespreken we de thema’s en klachten waarbij jij ondersteuning vraagt. Ik zal met mijn hart luisteren en jou uitnodigen om in de spiegel te kijken die ik je zal voorhouden. Het vraagt moed om je beperkende overtuigingen aan te kijken. Ook hier geloof ik in de (eigen)wijsheid die ieder mens bezit, maar soms is een extra steuntje of het schijnen van helder licht net datgene wat nodig is om weer in je kracht te staan. Je hoeft het niet alleen te doen.

“Zoek de waarheid niet buiten jezelf, maar in jezelf. Wat we denken is wat we zijn.”

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: Annemieke Weerspiegelcoaching 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen