Bedrijfsgroei? Doe het Smart, laat je coachen!

Foto:

Het startschot is gegeven: met de lancering van de website www.ikgroeismart.nl is het project IkGroeiSmart uit de startblokken gegaan. Gelderse ondernemers met groeiambities kunnen zich vanaf vandaag voor dit nieuwe coachingtraject aanmelden, dat een vervolg is van het  succesvolle programma IkStartSmart.

Ondernemers die met hun bedrijf willen groeien staan vaak voor complexe vraagstukken: moet ik personeel aannemen, verhuizen, mijn marketingstrategie aanpassen of de stap over de grens zetten? Bij IkGroeiSmart kunnen zij gebruik maken van een eigen coach, hebben een budget voor trainingen en advies en toegang tot microfinanciering.

Dit traject is bedoeld voor ondernemers met een groeiambitie die maximaal vijf jaar geleden met hun bedrijf zijn gestart, een bestaand bedrijf over willen nemen of de grens over willen gaan met producten of diensten.

Ik Groei Smart deelnemer: Gitte van Helvoirt

Samenwerking

Ook bij IkGroeiSmart werken weer meerdere partijen samen. Naast de Provincie Gelderland en Kamer van Koophandel zijn ook gemeente Lingewaard, onderwijsinstanties, bedrijfsleven en kenniscentra betrokken. 

De resultaten van het programma IkStartSmart hebben bewezen dat starters met behulp van dit project hun ondernemersvaardigheden duidelijk verbeteren. Zo ontstond het idee voor IkGroeiSmart. 

Aanmelden

U kunt zich vanaf nu via www.ikgroeismart.nl aanmelden voor een intakegesprek. Op de website vindt u ook meer informatie, onder meer over deelnemende gemeenten, coaches en adviseurs.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen