Genomineerde ondernemers Betuwe Onderneemt Beter bekend

Foto:

Nominaties, bedrijfsbezoeken, overleggen, het was een drukke tijd voor de zeskoppige jury van het ondernemersevent Betuwe Onderneemt Beter dat op 19 mei plaatsvindt. In vier categorieën wordt gestreden om de titel Ondernemer van het jaar.

Dit zijn de genomineerden:

Jonge Ondernemer

  • Nancy Klomp van Nancy Klomp Watersnijtechniek B.V.
  • Guido Lenting van Wijnzinnig Gendt
  • Tessa Maters namens Absolute Advocaten B.V.

Detailhandel

  • Aniek van Velthoven namens Jewelz & More B.V.
  • Henrika Quik van Dierenspeciaalzaak Het Molentje.
  • Ineke Marcelis van Trend & Co.

Agri

  • Rick Gerichhausen namens Kwekerij Zandvoort V.o.f.
  • Eric Kroef van varkenshouderij Eric Kroef
  • Andre Jurrius van Ekoboerderij De Lingehof

Handel, Industrie & Dienstverlening

  • Marcel Lamers namens Lamers Productions B.V.
  • Peter Vermeulen namens TOW Construct & Energy Systems B.V.
  • Frank Jeurissen van Frank Jeurissen Graveertechniek-Kunststofbewerking

Winnaars in vier categorieën

Het thema van het event is dit jaar ‘Enthousiasme’. Welke ondernemers leveren met hun enthousiaste ondernemersgeest een positieve bijdrage aan het ondernemersklimaat in de regio? Deze ondernemers konden voor vier categorieën worden voorgedragen: Jonge Ondernemer, Detailhandel, Agri en Handel, Industrie & Dienstverlening.

Alle genomineerden zijn vorige week door de jury bezocht. De jury bestaat uit voorzitter Paul Kok (Lingewaerd Notarissen), Cees Aalbers (Schoonmaakbedrijf Aalbers), Marion Hendriks (Kamer van Koophandel), Theo Driessen (Dries en Co), Pim Rikken (Hedera Kwekerij Rikken) en Johan Huitink (agrarisch ondernemer). ‘Ik weet letterlijk wat het is om met beide benen in de klei te staan’, zegt Johan Huitink. ‘Tegelijkertijd weet ik ook dat je voor continuïteit je kop wel boven het maaiveld moet durven uitsteken. Bij mijn jurering zal ik letten op hoe de genomineerden, die zelf hun markt moeten ontdekken en onderhouden, hun onderscheidend vermogen steeds van nieuwe impulsen voorzien zonder de basis uit het oog te verliezen.’

En de winnaars zijn…

Op 19 mei vindt het regionale businessevent Betuwe Onderneemt Beter plaats. In de middag is er in de veilinghallen in Bemmel een goedgevulde beursvloer waar regionale ondernemers elkaar ontmoeten. ’s Avonds is er een feestelijke verkiezingsbijeenkomst met de prijsuitreikingen.

Wilt u bij de uitreiking zijn, dan kunt u nog kaarten bestellen via www.betuweonderneemtbeter.nl.

Zo’n 80 ondernemers bij Betuwe Onderneemt Beter

Het regionale businessevent Betuwe Onderneemt Beter verwelkomt bijna tachtig regionale ondernemers als standhouder. Deelnemers en bezoekers kunnen elkaar ontmoeten op het daartoe ingerichte matchmakingplein en deelnemen aan workshops.

Om ontmoetingen eenvoudig te arrangeren kunnen ondernemers inloggen op een netwerkapp en van tevoren afspraken maken. Kaarten voor bezoek aan de beursvloer zijn gratis en te bestellen via de website.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen