Bosvelt gebakkraam in Huissen bekroond met goud

Foto: Bosvelt Gebakkraam

De oliebollen van Melissa Bosvelt zijn begin deze maand bekroond met goud. De uit Apeldoorn afkomstige onderneemster staat al een aantal jaren in november en december met haar gebakkraam in Huissen.

Melissa Bosvelt won goud voor zowel haar gewone als haar gevulde oliebollen. “Ik ben heel trots dat onze oliebollen met goud bekroond zijn. Het is een kroon op ons werk,” vertelt Melissa in Het Gemeentenieuws.

Bekroond met Goud

De titel Bekroond met Goud wordt jaarlijks uitgereikt door het Nederlands Bakkerij Centrum aan bakkers die zich in een bepaalde productcategorie onderscheiden. Melissa Bosvelt won de beoordeling in de categorie Oliebollen. Ze staat nog tot en met 31 december op De Molenweide bij het Looveer in Huissen, het terrein waar ook altijd de kermis is. Morgen, 30 december is ze er van 8.00 tot 19.00. Kijk voor de openingstijden op Oudejaarsdag op haar facebookpagina.

Naast oliebollen verkoopt Bosvelts gebakkraam krentenbollen, berlinerbollen, appelbeignets, appelflappen, nutellabollen, bananenbollen, rumrozijnenbollen,  appelbollen, wafels en donuts.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen