Duurzaamheidsmarkt Lingewaard

Vandaag, zondag 7 september, organiseert Lingewaard Energie voor de tweede keer de Duurzaamheidsmarkt. Deze vindt plaats op het Kinkelplein in Bemmel van 12.00 tot 17.00 uur. Het thema is dit jaar “Energie & Vrije tijd”.

Op de markt zijn diverse organisaties aanwezig die inwoners van Lingewaard informeren
over energiebesparing, isolatie, zonnepanelen, windenergie en elektrische (bak)fietsen.

Veel bedrijven die vorig jaar aanwezig waren, zoals Installatiebedrijf Hans van ’t Hullenaar, Lestrade Service en Gebr. Rieken groendaken, zijn dit jaar ook weer van de partij. Daarnaast verwelkomen we nieuwe standhouders waaronder Solaria PV, de Wereldwinkel, Plug in Solar, Leds do it now en Cangoo Family bike.

Voor het thema vrije tijd is ook aandacht. Zo toont Hermans Tweewielers op de markt de ontwikkelingen op het gebied van elektrische fietsen. De fiets biedt trapondersteuning en zo kan je gemakkelijke langere afstanden afleggen en de auto laten staan.

Lingewaard Energie heeft uiteraard zelf ook een stand. Daar presenteren wij lopende projecten en geven we informatie over het energiebesparing en duurzaamheid en u kunt uiteraard lid worden van onze coöperatie.

LingewaardUit!

Naast de Duurzaamheidsmarkt is er op het Kinkelplein ook het LingewaardUit! Festival. Hier kunnen jong en oud kennis maken met het sportieve, culturele en vrijwilligersaanbod in de gemeente Lingewaard. Er zijn speciale muziekoptredens en leuke kinderactiviteiten.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen