Lions Over-Betuwe steunt De Minkhof

Foto:

In en om Kasteel Doornenburg organiseert de Lions Club op zaterdag 13 september van 13.00 tot 17.00 uur “Castle Games”, een geweldig festijn voor jong & oud. En natuurlijk voor een fantastisch doel. Dit jaar is dat dus de stichting De Minkhof, ontmoetingsplek voor ouderen in de gemeente Lingewaard. Zo’n 30 teams ‘strijden’ ervoor tijdens het Oost Betuws amateur kampioenschap touwtrekken 2014. Maar gezelligheid is troef: biertje, lekker hapje…

De Minkhof

Leef- en doe boerderij De Minkhof is een Lingewaards initiatief met als doel ouderen elkaar te laten ontmoeten in een actieve omgeving. De Minkhof wordt niet gesubsidieerd en draait volledig op vrijwilligers.

Speciaal voor kunstminnaars…

Met trots kunnen leden van de Lions Club vermelden dat hoofdsponsor Meeùs Verzekeringen een prachtige kunstcollectie, bestaande uit 71 werken, ter beschikking heeft gesteld voor deze bijzondere actie. De opbrengst uit verkoop komt volledig ten goede aan het actiedoel. Een compleet overzicht van de Meeùs kunstcollectie wordt binnenkort gepubliceerd op de website: www.castlegames.eu.

Verder zijn er talloze activiteiten voor jong & oud, zoals: paalwerpen, kanovaren, boogschieten en speciaal voor gezinnen met (kleine) kinderen: klimglijbaan, 4-pers. klimmuur, springkussen, schminken en ponyrijden.

Meer informatie over De Minkhof vindt u op de website www.minkhof.nl, de Facebookpagina www.facebook.com/deminkhof en Twitter @DeMinkhof.

11

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen