Heeft u oude Pius X foto’s?

Foto:

BEMMEL – Heeft u nog oude foto’s van basisschool Pius X zoals klassenfoto’s of andere foto’s die te maken hebben met de school? Zoek ze op, scan ze in en mail ze naar [email protected]. En u helpt de fotojubileumcommissie van de Pius X met een mooie en complete tentoonstelling.

Dit jaar bestaat basisschool Pius X zestig jaar en hiervoor organiseren leerkrachten samen met ouders diverse activiteiten.

Eén van die activiteiten is een fototentoonstelling van de afgelopen zestig jaar van de Pius X. De commissie die zich hiermee bezig houdt, is op zoek naar allerlei oude foto’s die te maken hebben met de school. Inmiddels heeft de commissie al een aantal foto’s ontvangen, maar ze is met name nog op zoek naar oude klassenfoto’s.

2

Klik op de foto in de fotoheader voor de vergrootte weergave

Heeft u of kent u iemand die dergelijke foto’s heeft? Dan ontvangt de commissie graag een gescande versie van de foto voorzien van een bijschrift waarin staat wie of wat er te zien is op de foto en uit welk jaar de foto komt.

Scans van foto’s kunt u mailen naar [email protected]. Mocht het niet mogelijk zijn om een scan te maken, dan doet de commissie dit. Stuurt hiervoor een mail naar bovenstaand adres.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen