Volg de Zevenheuvelenloop vandaag via jouw mobiel of tablet!

Foto:

NIJMEGEN – De weergoden zijn de lopers en bezoekers van de Zevenheuvelenloop vandaag niet gunstig gezind, pas later vanmiddag wordt het geleidelijk droog. De organisatie heeft het gelukkig mogelijk gemaakt om de wedstrijd vanuit jouw luie stoel thuis te volgen.

Om 13.00 uur precies klinkt het startschot voor de startvakken op de Groesbeekseweg. Als alle lopers op de Groesbeekseweg gestart zijn, klinkt om 13.30 uur het startschot voor de lopers in de startvakken Bruin, Rood, Roze en Paars. De laatste loper zal om 14.10 uur gestart zijn.
Je kunt dus via de onderstaande LIVE BEELDEN meekijken!
http://www.youtube.com/watch?v=J8fHBkqL_BQ

Zevenheuvelenloop-app
Download ook de gratis Zevenheuvelenloop-app voor het laatste nieuws, de actuele kaart van het start/finishgebied en de live-tracking optie.
Met de live-tracking optie kunnen vrienden en bekenden lopers tijdens de Zevenheuvelennacht op de kaart volgen. Ze zien ook precies wanneer de gevolgde loper over de start en finish gaat.

2

15 kilometer

Tijdens de 15 kilometer lange Scholten Awater Zevenheuvelenloop kunnen volgers hun favorieten ook volgen als ze het 5- en het 10km punt passeren.

Download nu

Download de app gratis voor Android of iPhone.

Lees ook: Vlieg mee over het parcours van de Zevenheuvelenloop 2014!

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen