Gemeentebestuur gaat in gesprek met ondernemend Lingewaard

Foto:

Het college van B&W organiseert op 20 mei 2014 van 12:15 tot 14:00 uur voor de tweede keer samen met DoeJeBusiness een werklunch voor ondernemend Lingewaard. U bent welkom op de Houtakker 51 in Bemmel.

Na de eerste bijeenkomst over de dreigende leegstand in Lingewaard is het nu tijd voor een tweede werklunch met als gespreksonderwerp: De (on)mogelijkheden voor lokale inkoop en aanbesteding. Over dit onderwerp wil het college graag met ondernemers uit Lingewaard in gesprek.

Graag verneemt het college van u wat de ervaringen zijn en welke kansen u ziet op het gebied van lokale aanbesteding en inkoop. Vragen als: “Komen de verwachtingen van ondernemend Lingewaard en de mogelijkheden voor de lokale overheid overeen?” en “Hoe kunnen we deze dichter bijeen brengen? zullen worden gesteld en besproken. “

Laat je mening horen en schrijf je in

Laat je mening horen over dit actuele onderwerp en wijs ons op de mogelijkheden die u ziet. Neem deel aan het gesprek terwijl u geniet van een heerlijke lunch.

Schrijf je in via [email protected] of telefonisch via 0481 – 47 00 00. De kosten voor deze werklunch bedragen € 10,- per persoon. Denk eraan er is ruimte voor maximaal 35 deelnemers wees er dus snel bij.

DoeJeBusiness



Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen