Vitesse zondag direct Europa in?

Foto: Vitesse

Op zondag 30 april wordt in Stadion Feijenoord de strijd geleverd om de KNVB-beker tussen Vitesse en AZ. Naar verwachting zullen 17.500 Vitesse fans de strijd bijwonen. Daarnaast kan er op grote schermen in Arnhem de wedstrijd worden gevolgd.

Eerste beker in 125 jaar voor Vitesse

Mocht Vitesse winnen dan is dat de eerste keer in 125 jaar dat ze de beker meenemen, voor AZ zou het de 5e beker worden.

Met ruim 230 bussen van Betuwe Expres gaan de fans op weg naar Rotterdam. De selectie reist met de speciale Vitesse-bus van Betuwe Express. De eerste bussen vertrekken zondag om 12.30 uur

Samen kijken op de markt naar AZ-Vitesse

Vrijdagavond uitzwaaien

Vanavond zijn alle Vitesse-supporters, vanaf 19 uur op de Theo Bos tribune (Zuid), van harte welkom om de trainers en spelers uit te zwaaien. Het laatste gedeelte van de belangrijkste training van het jaar is toegankelijk voor supporters en daarna kan de selectie worden uitgezwaaid.

Via de speciale Facebookpagina hebben al meer dan 300 fans toegezegd aanwezig te zijn en meer dan twee honderd zijn mogelijk van plan te komen.

Supporters die vrijdag en/of zaterdag hun wedstrijdtickets komen ophalen, ontvangen tevens de speciale bekereditie van VitesseVandaag mee. Supporters die zondag met bus naar Rotterdam afreizen, ontvangen VitesseVandaag bij vertrek in de bus.

2,5 miljoen

Voor de club valt er naast de sportieve winst ook veel geld te verdienen, naast de 2,5 miljoen euro marketing geld valt er ook daarna veel te verdienen aan de kaartverkoop en de hogere waarde van de spelers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen