Cursusaanbod Rozet vanaf september

Foto: Rozet

Iets nieuws leren geeft energie. Heb jij ook iets dat je ooit nog wil leren, zoals een taal?

Kom bij Rozet in de verschillende locaties. Misschien is dit wel het juiste moment. Hieronder een paar cursusvoorbeelden.

Cursussen en workshops voor iedereen

Rozet staat bekend om de vele talencursussen, maar biedt voor iedereen wel iets leuks. Wist je bijvoorbeeld dat we een groot aanbod hebben op het gebied van fotografie? Vegan koken is ook erg populair, net als de lezingen over filosofie, de cursus Arnhemkunde, Excel en alle cursussen en workshops op het gebied van tekenen en schilderen. Je vindt het hele aanbod op www.rozet.nl/cursussen.
Bekijk de digitale cursusfolder.

Bijvoorbeeld, een nieuwe taal leren?

Ben jij ook al tijden van plan om een andere taal te leren of je verder te bekwamen in een taal die je al een beetje spreekt? De komende weken start weer een groot aantal talencursussen. Bijvoorbeeld Frans voor mensen met een huis in Frankrijk en Frans voor kinderen.
Op zaterdag 10 september organiseren ze een talenmarkt in Rozet Centrum (Kortestraat 16) op de derde verdieping. Hier kun je meer informatie krijgen en een aantal docenten ontmoeten. Je bent welkom tussen 13.00 en 15.00 uur.

Engelse les voor vluchtelingen uit Oekraïne

Door de oorlog in Oekraïne zijn veel Oekraïners nog steeds genoodzaakt te vluchten. Daarom komt er in Arnhem meer capaciteit voor de opvang van vluchtelingen. De gemeente Arnhem heeft Rozet gevraagd om Engelse lessen te verzorgen voor deze groep. Deelnemers leren de basis van de Engelse taal zodat zij beter met Nederlanders kunnen communiceren en beter kunnen functioneren, bijvoorbeeld op de arbeidsmarkt. De lessen zijn gratis. Liever Nederlands leren? De Nederlandse lessen worden verzorgd door RijnIJssel.
Meer informatie en aanmelden.

Ondernemers in kunst en cultuur opgelet

Op 16 september organisert Rozet een netwerkevent voor ondernemers in de kunst- en cultuursector. Schakel 025, Amateurkunst Aanbieders Arnhem, Startersclub Arnhem en Rozet dragen graag bij aan het succes van deze ondernemers. Daarom brengen ze hen met elkaar in contact en delen zij hun kennis en ervaring met hen. Bijvoorbeeld over subsidies, financiering en marketing.
Het event vindt plaats op 16 september van 10.00 tot 13.00 uur bij Rozet Centrum en is gratis.
Meer info en aanmelden.

Suggesties?

Heb jij andere onderwerpen waar je het graag over wil hebben? Laat het Rozet weten via een mail aan [email protected]. Wie weet kunnen ze het meenemen in hun programma.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen