Vrijwilligersvacature van de week: Sociale en energieke reisbegeleiders gezocht

Foto: Vrijwilligerscentrale Arnhem

Ben jij goed in het organiseren en begeleiden van reizen en vakantieweken? En vind je het een uitdaging om samen met onze vakantiegangers een fantastische week te creëren?

Meld je dan aan voor deze kennismakingsavond bij Tendens op maandag 19 juni. Deze avond gebruiken wij om ons voor te stellen en je alles te vertellen over wat je taken inhouden als reisbegeleider.

Voor mensen met een verstandelijke beperking

Tendens Vakanties organiseert al bijna 25 jaar vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Begonnen als fietsvakantiespecialist is Tendens Vakanties inmiddels uitgegroeid tot aanbieder van alle denkbare kleinschalige groepsvakanties. Het aanbod is enorm en varieert van bungalowvakanties in Nederland tot feesten op Ibiza. De vakanties worden begeleid door goed voorbereide en ervaren reisbegeleiders. De mensen van Tendens Vakanties zorgen er altijd voor dat de slogan ‘Vakanties Waar We Vrienden Worden’ gestalte krijgt, hetgeen blijkt uit een steeds groter wordende groep deelnemers aan de vakanties.

Sociale en energieke reisbegeleiders

Tendens Vakanties is op zoek naar sociale en energieke reisbegeleiders die mensen met een verstandelijke beperking graag een onvergetelijke vakantie willen bezorgen. Wij vragen een minimale beschikbaarheid van een week per jaar. Daarbij proberen wij je in te delen op basis van je eigen aangegeven beschikbaarheid en wensen.
Van een reisbegeleider verwachten wij dat deze beschikt over doorzettingsvermogen, een dosis humor en enthousiasme. En ook goede sociale vaardigheden, improvisatievermogen en een positieve instelling zijn belangrijk. Verder is het een pré als je een minibusje kunt besturen, het leuk vindt om te koken, graag mensen verzorgt en in de watten legt, goed bent in het beheren van de financiën en het maken van een reisverslag.

Interesse? Meld je aan

Hou je van uitdagingen én gezelligheid? Geniet jij van mensen blij maken? Wil jij nieuwe ervaringen op doen in het begeleiden van kleine groepen? Word jij enthousiast van ‘samen vakantie maken’? Wil jij jaarlijks een week (of meer) kosteloos op reis? Is het antwoord op deze vragen JA? Dan weten wij zeker dat het vrijwilligerswerk binnen onze organisatie voor jou de moeite waard zal zijn! Tendens beschikt over een (online) deskundigheidbevorderingsprogramma.

Reis jij mee?

Meld je dan aan voor deze kennismakingsavond! Van 19.00 uur tot 21.00 uur ben je welkom op op hun kantoor aan de Marasingel 19 in Arnhem.
Meld je vooraf even aan bij: Linda Verharen- medewerker reisbegeleiderszaken, 026-3392367 / 06-83420107 of via [email protected].
Voor meer informatie ben je ook van harte welkom op 19 juni.

Informatie over andere vrijwilligersvacatures

Kijk naar de website: www.vrijwilligerscentralearnhem.nl.  Daar vind je onder andere een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.
Vrijwilligerscentrale Arnhem, voor al jouw vragen over vrijwilligerswerk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen