Lezing ‘Rouw en emoties’ bij Uitvaartcentrum DELA Arnhem

Foto: DELA

Rouw zorgt voor veel verschillende emoties. Verdriet natuurlijk, maar soms ook angst, boosheid, schuld, eenzaamheid of spijt of zelfs opluchting.

Maar waarom voel je deze emoties? En hoe kunnen deze emoties je helpen om je op termijn weer beter te voelen?
Op dinsdag 28 november organiseert coöperatie DELA een boeiende lezing over dit onderwerp in hun uitvaartcentrum in Arnhem.

Wat te verwachten

Ad Vingerhoets, hoogleraar Emoties en Welbevinden, vertelt deze avond hoe moeilijke emoties ons gedrag beïnvloeden en wat dat met mensen in rouw doet. Leer eigen emoties en gedrag beter te begrijpen en moeilijke emoties onder controle te krijgen. Hij geeft praktische tips en adviezen en er is voldoende ruimte om vragen te stellen.

Aanmelden tot en met 27 november

Ben je er ook bij? Je kunt je aanmelden tot en met 27 november via https://www.dela.nl/over-dela/evenementen.

Praktische informatie

  • Op dinsdag 28 november van 19.30 uur tot 21.30 uur (ontvangst vanaf 19.00 uur) organiseert coöperatie DELA een boeiende lezing over dit onderwerp in hun uitvaartcentrum in Arnhem.
  • Adres: Uitvaartcentrum DELA Arnhem, Weg langs de Begraafplaatsen 5.
  • Iedereen is welkom en deelname is gratis.
  • Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van de woordvoerders van coöperatie DELA: 040 219 91 99 of [email protected].

Over coöperatie DELA

Meer dan vijfentachtig jaar geleden werd DELA opgericht om een persoonlijk en waardig afscheid mogelijk te maken voor haar leden. Het bieden van zekerheid, zorg en continuïteit staat hierbij centraal. Zij bieden hun leden financiële zekerheid en zorg bij het afscheid nemen van een dierbare en helpen bij het doorgeven van herinneringen, ervaringen en waarden. Dat doen zij in Nederland voor ruim 3 miljoen leden. Solidariteit is hun uitgangspunt: zo plukken ze samen de vruchten en dragen ze samen de lasten. Niet voor niets betekent DELA: Draagt Elkanders Lasten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen