MVT Arnhem op zoek naar telefonist(e) voor Vrijwillige Thuishulp

Foto: Vrijwilligerscentrale Arnhem

Stichting Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp Arnhem (MVT Arnhem) is dé plek in Arnhem waar mantelzorgers en hulpvragers terecht kunnen voor professionele ondersteuning en vrijwillige thuishulp.

MVT Arnhem is op zoek naar een enthousiaste en hulpvaardige telefoniste voor haar Vrijwillige Thuishulp dienst.

MVT Arnhem

Mantelzorgers en/of inwoners met een beperkt netwerk en/of smalle beurs kunnen een beroep doen op vrijwilligers van MVT Arnhem voor het uitvoeren van een tuinklus, kleine klussen in huis, digitale ondersteuning, knoppenhulp, opruimklussen en tijdelijke boodschappenservice. Als telefoonmedewerker ben je de eerste ingang naar de vrijwillige thuishulp en zorg je ervoor dat de bellers op een snelle en prettige manier worden geholpen. Samen met een team van collega vrijwilligers zorg je ervoor dat Arnhemse mantelzorgers en hulpvragers de hulp krijgen die zij verdienen.

Wat ga je doen?

Je beantwoordt de telefoon in de ochtend en komt tot een snelle analyse van de vraag om deze vraag neer te leggen op de juiste plek. Afhankelijk van de vraag zet je de vraag intern door naar een van de vrijwilliger-coördinatoren of verwijs je de beller naar een van MTV’s partners in de stad. Je verwerkt de aanmeldingen voor de Vrijwillige hulpdienst en zet deze naar de juiste coördinator door. Je registreert de telefoongesprekken en zet de hulpvragen in ons systeem. Tijdens je dienst voer je (indien nodig) ook licht administratief werk uit tussen het bellen door. Je belt mantelzorgers om samen met hen het mantelzorgcompliment in te vullen. Je kunt je aanmelden voor eventuele extra taken binnen MVT Arnhem die passen bij jouw talenten en interesses.

Zij vragen

Je bent (minimaal) een vast dagdeel in de ochtend beschikbaar en je bent bereid in voorkomende gevallen elkaars dienst over te nemen. Je staat mensen vriendelijk te woord. Je hebt inlevingsvermogen in de situatie van de beller. Je bent pro-actief en probleemoplossend ingesteld. Je bent PC-vaardig, en hebt basiskennis van programma’s als Word en Excel. Je hebt de intentie om een commitment aan te gaan voor minimaal een jaar.

Wat bieden zij?

MVT Arnhem hanteert voor deze functie een reiskostenvergoeding. We verwelkomen je in een gedreven en enthousiast team van beroepskrachten en vrijwilligers. Je kunt gratis gebruik maken van het cursus aanbod voor vrijwilligers van Volare. Daarnaast kun je deelnemen aan ons jaarlijkse vrijwilligersuitje, de nieuwjaarsborrel en hebben wij een attentiebeleid.Ben je enthousiast en past dit bij jou? Neem dan contact op met Claudia Haenen via [email protected] of via telefoonnummer 026-3703540.  Meer informatie kun je vinden op www.mvtarnhem.nl

Informatie over andere vrijwilligersvacatures

Vrijwilligerscentrale Arnhem is voor al jouw vragen over vrijwilligerswerk.
Kijk naar de website.  Daar vind je onder anderen een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen