Bestel jouw Bemmelse Vlag via ESKA

Foto: Eska

Je zult als inwoner van Bemmel de Bemmelse vlag ongetwijfeld ergens in jouw directe omgeving hebben zien wapperen tijdens een passende gelegenheid. Misschien wil je daarom nu ook een vlag van Bemmel?

Dan is er goed nieuws. Bestel jouw vlag via drumfanfare ESKA (aangesloten bij KNMO, komt uit in de 1e divisie en kent een drumfanfare-bezetting, red.).

Verkoop en verspreiding overgedragen

In 2020 heeft ESKA, als authentieke Bemmelse vereniging, de organisatie van de verkoop en verspreiding van de Bemmelse vlag overgedragen gekregen van de oorspronkelijke initiatiefnemers. De vindbaarheid en bestelprocedure heeft ESKA intussen verbeterd. “Al tweehonderd mensen gingen je voor en kochten de vlag, die op allerlei feestelijke momenten uithangt. Zoals tijdens feestdagen, verjaardagen, jubilea en bijvoorbeeld tijdens een buurtfeest. Er zijn zelfs oud-Bemmelaren die de vlag nu hebben wapperen in andere streken,” aldus een woordvoerder van ESKA.

Twee matenBemmelse Vlag

De Bemmelse vlag is verkrijgbaar in twee maten en wordt geleverd met het oorspronkelijke logo.

Meer informatie

Meer informatie vind je op bemmelsevlag.eska.nl. Voor vragen over levertijden en maatvoering kun je bij ESKA terecht via e-mailadres [email protected].

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen