Bridgeclub Huissen viert achtste lustrum

Foto: Willem Lavooij

Bridgeclub Huissen (BCH) heeft zaterdag 4 september haar veertigjarig bestaan gevierd. De officiële datum van oprichting is 22 augustus 1980.

De viering was door corona een jaar uitgesteld.

Speciale wijze en bijzondere locatie

Het lustrum werd op speciale wijze gevierd op een bijzondere locatie en wel in het Openluchtmuseum in Arnhem. Na een feestelijke ontvangst kregen de leden een lijst met vragen mee en werd er natuurlijk gebridged. Dit keer niet met eigen partner, maar iedereen werd gekoppeld aan iemand van de club. Nog nooit eerder hadden de bridgeleden in een kasteelboerderij, remise of tram gebridged. Het bridgen in de remise was speciaal, omdat de bezoekers van het museum hier ook rondliepen en kwamen kijken wat er gebeurde. De bridgers grapten: “Dit is een heel oud spel, daarom zitten we hier.”
Bij het wisselen van locatie was er tijd om het museum te bezoeken en natuurlijk de vragenlijst te beantwoorden. De vragen hadden betrekking op het museum en op bridge. Het was een sport om via google of via de vrijwilligers van het museum de antwoorden te vinden.

Winnende paar

Het winnende paar van de dag, Gerard Telgenkamp met Wil Janssen, had de meeste punten met bridge en de vragenlijst vergaard. De dag werd afgesloten met een feestelijk buffet waarbij ook de niet-bridgende partners van de leden aanwezig waren. Na afloop waren de reacties: “Wat was het gezellig, een superdag met schitterend weer” en “complimenten voor de organisatie.”

Mee komen bridgen?

Als je belangstelling hebt om mee te komen bridgen bij de BCH, kun je contact opnemen met de voorzitter Paul Ligtenberg, 06 22483290.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen