Aanhoudend te zacht

Foto:

Ook de komende tijd is het vrij zacht herfstweer met maxima van 17 graden, soms meer, tegenover 14 of 15 graden normaal. Er zijn daarbij regelmatig perioden met zon, maar ook momenten waarop neerslag valt. Standvastig najaarsweer zit er dus niet in.

Vandaag is er een afwisseling van wolkenvelden en soms een beetje zon. In het westen zijn vanochtend perioden met regen, in de middag verplaatst de neerslag zich oostwaarts. Bij een zwakke tot matige zuid- tot zuidwestenwind wordt het 17 graden.

Vanavond en vannacht is het droog en klaart het op. In de opklaringen ontstaan dan mist of laaghangende bewolking. Het koelt af naar ongeveer 8 graden.

Morgen begint de dag grijs met nevel, mist of laaghangende bewolking. Gedurende de ochtend komt de zon er steeds beter bij, maar in de middag neemt het aandeel bewolking toe. Pas tegen de avond gaat het vanuit het zuiden regenen. Het wordt 17 graden bij een zwakke tot matige oostenwind.

Maandag verkeren we tijdelijk in warme en vochtige lucht en dit vormt een goede voedingsbodem voor buien, soms met onweer. Verder is er veel bewolking, maar desondanks weet de temperatuur op te lopen tot een graad of 19.

De dagen daarna is het weerbeeld wisselend. De dinsdag en woensdag verlopen grotendeels droog en vrij rustig. De maxima liggen dan rond 18 graden. Later in de week loopt de temperatuur door zuidelijke aanvoer weer iets op, maar neemt ook de buienkans toe.

Bron: Weeronline

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen