Participatierondje Wethouder Johan Sluiter bij Stichting Welzijn Lingewaard 

Foto:

GENDT – Op de koffie bij ParticipatiePunt Gendt. Vrijwilligers van het PP en de activiteiten delen hun ervaringen, successen en knelpunten. Daarna een kijkje nemen bij Over & Weer – kledingruil, het kersverse participatieproject i.s.m. Driestroom. Afsluiten met een gezonde leefstijl lunch verzorgd door de Buurtsportcoaches.

Voor wethouder Johan Sluiter en Mariska Belliot (medewerker Sociaal Beleid) was het een goed gevuld Rondje Participatie, waarmee zij een kijkje konden nemen in  de keuken van SWL.

Het is slechts een tipje van de sluier die we afgelopen woensdagochtend konden laten zien op het gebied van het mee kunnen doen in de samenleving. Graag nodigen we hem nog eens uit bij een van de Repair Cafés, KoffieochtendPlus, Open Eetcafé om met de mensen die als vrijwilliger aan de slag zijn of diegene die gebruik maken van deze collectieve voorzieningen van gedachten te wisselen.

Maar ook willen we hem graag in gesprek laten gaan met een zorgvrijwilliger, een budgetcoach, een klusvrijwilliger of een van onze andere vrijwilligers en natuurlijk ook met onze gedreven professionals. Samen helpen wij het meedoen mogelijk maken!

Ook benieuwd naar wat SWL voor jou kan doen, kijk op onze website: www.swlingewaard.nl.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen