Collecte MS Fonds in Angeren

Foto:

ANGEREN – Van 17 tot en met 22 november is het de landelijke week voor de MS Collecte. Vele vrijwilligers gaan met een collectebus langs de deuren, om geld op te halen voor het MS Fonds, dat strijdt voor een beter leven met Multiple Sclerose. De organisator in Angeren, Gea Boerboom, is nog op zoek is naar acht vrijwilligers die het collectantenteam willen helpen.

Eén op de duizend Nederlands krijgt de diagnose MS, een aandoening van het centrale zenuwstelsel. Met het opgehaalde collectegeld kan het Nationaal MS Fonds onderzoek mogelijk maken en begeleiding en voorlichting bieden aan MS-patiënten.

Collectanten voor Angeren?

In Angeren wordt de collecte voor het eerste georganiseerd door Gea Boerboom, Op dit moment bestaat het collecteteam uit twaalf mensen en dat is voor een dorp als Angeren wat weinig. Er zijn twintig collectebussen beschikbaar! Hebt u nog wat tijd over en wilt u wat doen voor het goede doel: het MS Fonds? Meldt u zich dan snel aan bij Gea, via 026 – 327 5470.

Het is een hele uitdaging voor de collectanten om in dit jaargetijde, waarin het vroeg donker is en het flink kan regenen, langs de deuren te gaan. Laat u de collectant niet in de kou staan?

Elke MS-collectant kan zich legitimeren. Het Nationaal MS Fonds is te herkennen aan het oranje vlinderlogo. Wie de collectant mist, kan uiteraard ook een gift overmaken op giro 5057.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen