Gezellige drukte op Dag van de Mantelzorg!

Foto:

Op 7 november werd de Dag van de Mantelzorg georganiseerd. Deze keer waren zo’n 100 Lingewaardse  mantelzorgers welkom in De Kolk in Haalderen, waar zij rond 10:00 uur met een kopje koffie en wat lekkers deze feestelijke dag begonnen. 

Men kon op de foto met ‘Obama’, waarvoor de nodige attributen al klaar lagen. Nadat de ‘president’ zijn fotosessie met bijna honderd mensen achter de rug had en de koffie op was, werd het tijd voor het officiële gedeelte. Mantelzorgconsulent Monique Ritzen heette iedereen welkom en gaf het woord aan wethouder Johan Sluiter, die een korte toespraak hield.

Toen had iedereen lang genoeg stilgezeten en nam Buurtsportcoach Melissa Davina het woord. Zij zorgde ervoor dat alle spieren los waren voor het volgende onderdeel. Bij een lekker muziekje gingen de voetjes van de vloer onder leiding van Henk en Lenie Gertsen.

Nadat iedereen lekker warm was geworden van het bewegen, namen de Historische Kring van Gendt, Bemmel en Huissen het over. Hun verhalen en foto’s wekten voor velen het verleden weer even tot leven.

Tijdens de lunch, voortreffelijk verzorgd door Geert Nijenhuis,  werden mensen aan tafel vermaakt door ‘Obama’ Magic Jack, die verbazing wekte met zijn goocheltrucs. Daarna volgde een spetterend optreden van Magic Jack, dat allen verbaasde en de nodige lachspieren in beroering bracht.
Na de nodige bedankjes en een klein presentje keerde iedereen tevreden huiswaarts.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen