Veiligheidswaarschuwing: Traphek Bebies First

Foto:

Baby & Tiener Megastore heeft geconstateerd dat het traphek model Bebies First een risico kan opleveren tijdens gebruik. Het blijkt namelijk, dat er een te grote afstand is tussen de buitenste spijlen en de muur en/of kozijn waaraan het traphek is bevestigd.

Gevaren

Het blijkt namelijk, dat er een te grote afstand is tussen de buitenste spijlen en de muur en/of kozijn waaraan het traphek is bevestigd en dat een kind d.m.v. de voetsteun het traphekje kan beklimmen.. Hierdoor bestaat, naast dat het kind van de trap kan vallen met de kans op ernstig letsel, het gevaar dat het kind met de benen en de romp door de spijlen heen gaat, met de kans op verstikking.

U wordt verzocht bovenvermeld traphekje niet meer te gebruiken indien dit in uw bezit is.

Het traphek van het model Bebies First, werd verkocht in de periode januari 2011 tot augustus 2014. U wordt in de gelegenheid gesteld om dit traphek terug naar de winkel te brengen waar u deze gekocht heeft. Vertoon van een betaalbewijs is niet noodzakelijk.

Inlichtingen

Voor alle inlichtingen kunt u zich wenden tot Baby & Tiener Megastore via het telefoonnummer 0184-420621 (van 09.00 – 15.00 uur). W. Burgerhout BV, Marisstraat 23, 3364 AZ Sliedrecht.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen