Stem Handjes naar Giel!

HUISSEN – Hierbij roep ik jullie hulp in. Zoals jullie wellicht weten heb ik samen met mijn muzikale maatje Glenn van Dijk onlangs de single Handjes uitgebracht. Daarop zingt Glenn en ben ik als tweede stem te horen. Op de ‘b-kant’ is het net andersom, dan zing ik en is Glenn tweede stem. Dit is de Duitse versie, genaamd Hände. En dan heet de act niet Glenn van Dijk & DJ Kinki Sminki maar Hansi Schimanski & DJ Glenn D.

Maar goed, met Handjes maken we kans om Beste Carnavalshit van het Jaar te worden. Een uitverkiezing die wordt georganiseerd door 3FM-dj Giel Beelen. Er kan vandaag en morgen nog gestemd worden. Graag op Handjes dus!

Als we bij de beste 11 (= halve finale) komen dan gaan we uiteraard voor de finale. En dat is een optreden bij Giel in de show op woensdag 11 februari (en wellicht ook nog bij DWDD).

Willen jullie mij/ons helpen? Stem dan via DEZE LINK!

(de 185 (!) singles staan gealfabetiseerd gepresenteerd, scroll naar beneden naar Glenn van Dijk & Dj Kinki Sminki met Handjes)

Vraag svp aan vrienden, familie en collega’s hetzelfde te doen. Komende woensdag is de uitslag. Als we bij de beste 11 zitten zijn we jullie eeuwig dankbaar! Al zullen we jullie daarna wellicht nog een keer vragen om ons naar de finale te stemmen 😉

Eerst deze horde maar eens nemen. Bij voorbaat mijn/onze hartelijke dank!

Hans Schmeinck

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen