Hilarisch Bemmels Records “KNALLUH MET DE BALLUH”

BEMMEL – Op maandagmiddag 14 februari, werd in het centrum van Bemmel  een record gevestigd. Dit gezamenlijke initiatief van carnavalsverenigingen, De Blauwe Pony ‘81 en De Geintrappers kan als uitermate geslaagd worden omschreven. Wat een geweldige dag hebben we gehad!!

Dit Record van 2015 gaat de boeken in als een zeer zonnige en gezellige editie! We hebben genoten van de zon, de gezelligheid, de muziek, de drankjes en het feest! Samen met het publiek en het prinsenpaar hebben we geprobeerd er een mooi feest van te maken en volgens ons is dat uitermate goed gelukt! Ruim honderd carnavallisten streden in duo’s met elkaar om als eerste team de bal door middel van een omgebonden panty met daarin een sinaasappel door een poortje te krijgen.  Het enthousiasme van de deelnemers was dermate groot, de scheidsrechters hadden hun handen vol om alles eerlijk te laten verlopen.

Dit alles onder de geweldige muzikale klanken van het dweilorkest L3 uit Driel.

De eerste wedstrijd die op deze middag plaatsvond  werd gespeeld door alle aanwezige kinderen en jeugdprins Kian met zijn prinses Naomi. Zo’n vijftig kinderen waren druk in de weer om als eerste de bal over de finish te krijgen. Na zo’n half uur wist Prinses Naomi samen met haar teamlid  uiteindelijk de wedstrijd  te  winnen en konden zij zich met een trofee met daarop een prachtige bal dan ook de terechte winnaressen noemen.

Daarna  was het de beurt aan de volwassenen. Bij ’t Wapen stonden zo’n kleine 60 deelnemers en daar omheen het aanwezige publiek voor de aanmoedigingen. Onder de bezielende leiding van de twee scheidsrechters die hun taak uiterst serieus namen, werd de tweede wedstrijd gespeeld. De scheidsrechters hadden dan ook hun handen vol om oneerlijke valsspelers uit de strijd te halen. Uiteindelijk was het team van Sabrina Hoekjan en Dani Corbeek die de eerste wedstrijd wisten te winnen.

De tweede wedstrijd en  laatste wedstrijd van de middag  werd gespeeld bij ’t Hertenkamp. We kregen voor aanvang hiervan bezoek van C.V. de Gentenarren (zij waren On Tour) Ons eigen Prinsenpaar ging de strijd aan met het  Prinsenpaar uit Gendt. De laatste trofee kwam maandagmiddag in handen van Nolly Verlouw en haar partner Arthur Welling. De Zwabberband uit Gendt wist voor de juiste carnavalssfeer te zorgen bij ’t Hertenkamp

Wij als organiserende verenigingen;  CV  de Blauwe Pony ’81 en CV de Geintrappers zijn dan ook enorm trots op dit  geweldige evenement. Uiteraard hopen wij dat volgend jaar tijdens een nieuw record er meerdere deelnemers en publiek aanwezig zullen zijn.

CV’s de Blauwe Pony ’81 & de Geintrappers

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen